Zaalverhuur

Pro Rege is bijzonder geschikt voor concerten, verjaardagen, vergaderingen, lezingen, cursussen, recepties, examens etc.

Concertzaal

Pro Rege beschikt over een (kerk-) zaal voor maximaal 250 personen met een balkon geschikt voor maximaal 100 personen die o.a. is voorzien van een uitstekende akoestiek, waardoor de condities voor het geven van concerten uitstekend zijn. Deze zaal kan akoestisch worden vergeleken met vele andere goede zalen in Nederland. Behalve het orgel staat er ook een Yamaha concertvleugel en uiteraard is de zaal voorzien van een moderne geluidsinstallatie met microfoons, een beamer met scherm en afspeelapparatuur.

Andere bijeenkomsten

Pro Rege heeft daarnaast nog een 5-tal zalen beschikbaar, die geschikt zijn voor groepen van 12 tot 200 personen. Deze zijn voorzien van internetaansluiting en white-boards en/of flip-overs. Twee zalen zijn voorzien van professionele geluidsinstallatie. Tevens is de beschikking mogelijk van een stiltecentrum voor meditatiebijeenkomsten, condoleances, rouwverwerkinggroepen e.d.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Pro Rege is rolstoelvriendelijk met op-en afritten, aangepast toilet en aangepaste lift. Met het openbaar vervoer is Pro Rege bereikbaar met tram 7 (halte voor de deur) of drie minuten lopen vanaf metrostation Voorschoterlaan.

Onze condities en prijzen

De zalen in Pro Rege kunnen per dag of dagdeel worden gehuurd. Tevens is er door het hele gebouw gratis Wi-Fi.
Voor nadere inlichtingen of offertes kunt u elke dag contact opnemen met de beheerder. U kunt dat telefonisch of schriftelijk doen. Of kom een kijkje nemen in ons multifunctionele gebouw.

Algemene voorwaarden: Als de zaal gereserveerd is kunt u uiterlijk 14 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos annuleren. Daarna berekenen wij 100% zaalhuur.

Verzorging

In Pro Rege zijn koffie, thee, frisdranken en een beperkt assortiment andere dranken aan het buffet verkrijgbaar. Op bestelling kunnen we ook diverse hapjes aanbieden en bij dagcursussen verzorgen wij graag de lunch. Onlangs is de keuken omgebouwd tot een open keuken naar de zaal met een grote sfeervolle bar en zijn de toiletgroepen gemoderniseerd.

Contact

Pro Rege, Oudedijk 113, 3062AD Rotterdam,
Telefoon: 010-4527860 / 06 53143674
Koster-beheerder: mw M. Gorissen, proregeinfo@kpnmail.nl